LASERSNIJDEN

CNC lasersnijden van staal tot 10 mm, RVS tot 8 mm en aluminium tot 2 mm dik, maximale plaatafmeting 4000 x 1500 mm

PONSNIBBELEN

Uitsparingen en gaten ponsen of contouren nibbelen
uit metaalplaat tot 5mm dik

KANTEN

Invic Metaaltechniek is specialist op het gebied van
complexe zettingen in dun plaatwerk

LASSEN

MIG/MAG lassen, TIG lassen, Stiftlassen en puntlassen

POEDERCOATEN

Invic beschikt over een poedercoatstraat om haar producten
te voorzien van een coating in de gewenste RAL kleur 

Specialisaties

Invic heeft enkele specialisaties in huis, waarmee het verder gaat dan de standaard plaatwerk- en constructiebewerkingen. 
Zo zijn wij sterk in het meedenken en ontwikkelen van uw product en kunnen wij u onze ideeën tonen in de vorm van 3D tekeningen. Daarnaast zijn we in staat om snel een prototype voor u te maken. 

Omdat Invic beschikt over een uitgebreide afdeling voor montage en assemblage, gaan wij verder dan de gemiddelde plaatwerkleverancier. Zo kunnen wij uw producten voorzien van blindklinkmoeren, persmoeren en -stiften en kunnen wij delen assembleren met behulp van popnagels of andere bevestigingsmaterialen. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden. 

Invic heeft de kennis in huis om u te adviseren over de meest geschikte oppervlakte behandeling voor uw product. Zelf hebben we de mogelijkheid om te trommelen, ontvetten en poedercoaten. Mocht een andere voorbehandeling of oppervlaktebehandeling raadzaam zijn, kunnen wij dit voor u verzorgen dankzij ons uitgebreide netwerk op dat gebied. 

Wij houden van een persoonlijke benadering en doen er alles aan om onze klanten werkelijk te helpen. Dat betekent dat we vaak verder gaan dan enkel het produceren van uw product. We houden van een uitdaging en stellen graag onze kennis en ervaring ter beschikking. Daarnaast biedt Invic een goede prijs/kwaliteit verhouding, stellen we ons flexibel op en houden we de doorlooptijden zo kort mogelijk.