LASERSNIJDEN

CNC lasersnijden van staal tot 10 mm, RVS tot 8 mm en aluminium tot 2 mm dik, maximale plaatafmeting 4000 x 1500 mm

PONSNIBBELEN

Uitsparingen en gaten ponsen of contouren nibbelen
uit metaalplaat tot 5mm dik

KANTEN

Invic Metaaltechniek is specialist op het gebied van
complexe zettingen in dun plaatwerk

LASSEN

MIG/MAG lassen, TIG lassen, Stiftlassen en puntlassen

POEDERCOATEN

Invic beschikt over een poedercoatstraat om haar producten
te voorzien van een coating in de gewenste RAL kleur 

Over Invic Metaaltechniek

Invic Metaaltechniek is meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de vervaardiging van producten uit dun staalplaat en licht constructiewerk op specificatie van de klant. Wij maken zowel deelproducten voor verdere verwerking, als compleet afgewerkte producten inclusief poedercoating en verpakking.

Wij beschikken over de meest essentiële plaatbewerkingsprocessen, zoals knippen, lasersnijden, ponsnibbelen en kanten (zie machines). Verder hebben we diverse lastechnieken in huis zoals puntlassen, stiftlassen, MIG/MAG en TIG lassen. Op het gebied van oppervlaktebehandeling is Invic uitgerust met een complete poedercoatafdeling en ook assemblage d.m.v. bijvoorbeeld blindklinkmoeren en popnagels behoort tot de mogelijkheden.

Invic Metaaltechniek is niet alleen leverancier, maar tevens partner in business. Met ons service gerichte team zijn wij een verlengstuk van uw bedrijf. Wij denken vanaf ontwerp met u mee, en stellen graag onze kennis op het gebied van metaalbewerking ter beschikking. Indien gewenst maken wij een prototype van uw product. Omdat wij de productie geheel in eigen hand hebben, kunnen wij al in de ontwerpfase beoordelen hoe het product op zo efficiënt mogelijke wijze gemaakt kan worden.